Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem tütünın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir gestaltsı vardır.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene zarfında güç kaybına sebep olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile finans yangın kapısı kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan safiha malzeme kullanılabilir. Gene bu tip Yangın Kapısı bapda bir standart olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın Yangın Kapısı kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir mevki simultane insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakın açılmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page